AtelierBeheerStichting

Postbus 1593, 5200 BP 's-Hertogenbosch
Lucas van Leydenstraat 31 's-Hertogenbosch
Telefonisch bereikbaar maandag t/m donderdag 9.00 - 12.00 uur . Tel.nr. 073-6145012 
of per mail: info@atelierbeheerstichting.nl

 

De AtelierBeheerStichting ‘s-Hertogenbosch (ABS) beheert en verhuurt betaalbare ateliers voor kunstenaars. De ABS is door kunstenaars opgericht in 2007 en is begonnen met één gebouw, een kelder aan de Paardskerkhofweg. Inmiddels is de ABS uitgegroeid tot een professionele beheerder, gespecialiseerd in vastgoed voor cultuur. Het aantal units wat de ABS op dit moment in beheer heeft bedraagt 215. De ABS verhuurt ateliers, atelierwoningen, projectruimtes en opslagruimtes. De betaalbaarheid van de ateliers die de ABS beheert en verhuurt is van cruciaal belang voor kunstenaars.

De ABS is in 2007 opgericht en werd gerund door Jan Moerbeek (directeur) en Franka van de Goor (algemeen medewerker). In 2010 is Wieteke Balk de gelederen komen versterken vanwege een groeiende portefeuille aan ateliers. Op 1 januari 2012 heeft Jan Moerbeek de ABS verlaten en heeft Wytse Bakker zijn plaats als directeur ingenomen.

De ABS bestaat op dit moment uit : Wytse Bakker (directeur) is verantwoordelijk voor de externe contacten, de acquisitie en het beheer, Franka van de Goor (verhuur en communicatie) houdt zich bezig met het gehele verhuurtraject en is verantwoordelijk voor de PR.  Nesrin Gocmen is verantwoordelijk voor de financiën bij de ABS.

Het bestuur van de ABS bestaat uit:

  • Mijke Pol (voorzitter)
  • Ton Verhoeven (penningmeester)
  • Huib Smelt (secretaris)
  • Susanne Silvertant (bestuurslid)
  • Edwin Smolders (bestuurslid)

Het jaarverslag van 2022 is hieronder te vinden:

Jaarverslag 2022

 


 

 

 

 

 

Links