DE CACTUS

Meer informatie over De Cactus

Ben jij op zoek naar een unieke werkplek op dé culturele hotspot van Den Bosch?
De Cactus is een werkruimte in het hart van de Tramkade. Op de begane grond is een multifunctionele ruimte, geschikt voor exposities, workshops of als tijdelijke werkruimte. Boven is een kantoorruimte met een keukentje en meerdere vaste en flexibele werkplekken.

De plek deel je met 8 tot 10 creatieve en sociale makers en ondernemers. Hoe je de ruimte indeelt en gebruikt bepalen jullie in overleg. Het is met name geschikt voor mensen die behoefte hebben aan een werkplek waarbij ze regelmatig in contact komen met anderen. De Cactus is niet een klassieke atelierruimte, maar een flexplek extraordinaire met een DIY-mentaliteit. Er is ruimte voor creatieve makers, kunstenaars, vormgevers, schrijvers, maar ook voor ondernemers of kleinschalige organisaties die een ruimte zoeken.

Denk je dat dit iets voor je is? Kom gerust een keer kennismaken!

Er zijn flits-/vaste-/ en flexplekken te huur bij de Cactus.

Voor bezichtiging en meer info kun je contact opnemen met:

Franka van de Goor/ Wytse Bakker
06-15569101/ 073-6145012 


 

 

De Cactus is een multifunctioneel productiehuis voor makers van nu. Op twee verdiepingen bevinden zich een werkplaats, atelierruimte, shared office space en vergaderruimte. Journalisten, kunstenaars of vormgevers zijn welkom er te komen werken. Maar er is ook plek voor creatief ondernemers of welzijnswerkers. 

De werkruimte biedt plaats aan 8 à 9 kunstenaars, die deels flex en deels vast huren.Met een vaste plek wordt bedoeld een bureauplek, dus geen eigen atelier.

Geïnteresseerden worden door de ABS voorgedragen aan de aanwezige kunstenaars.

De kunstenaars bij de Cactus beslissen of je past binnen deze setting.

 

Foto's

Je dient ingeschreven te staan
bij ABS als je wilt reageren
Reageren

Sta je nog niet ingeschreven?

Klik hier om je in te schrijven