A room of One's Own

Meer informatie over Nova Zembla

Nova Zembla is op zoek naar professionele schrijvers, die voor een periode van een tot drie maanden gebruik wil maken van een ruimte bij Nova Zembla.
Om kunst te kunnen maken, heb je ruimte nodig. Niet alleen mentale ruimte, maar ook fysieke ruimte. Bij Nova Zembla oefenen 33 kunstenaars, ontwerpers en architecten in alle vrijheid hun beroep uit. In de buik van het gebouw is er een ruimte vrijgekomen waar wij schrijvers willen uitnodigen. Het betreft een klein kantoor naast de vergaderkamer met uitzicht op de binnentuin. We zijn op zoek naar een professionele schrijver die voor een tot drie maanden gebruik wil maken van deze ruimte. Als tegenprestatie vragen wij een tekst over Nova Zembla, die we vrij mogen publiceren. Voor het gebruik van het schrijversatelier wordt een bescheiden energie bijdrage van 25 euro per maand gevraagd. 

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier van de ABS. Noteer bij opmerkingen dat je belangstelling hebt voor het schrijversatelier bij Nova Zembla.  

 

 

 

 

ST.JOSEPHSTRAAT 20  'S-HERTOGENBOSCH

Nova Zembla is een atelierpand waar zo'n 33 kunstenaars in diverse disciplines werkzaam zijn. Het kunstenaarsinitiatief is gevestigd in een karakteristiek, monumentaal pand in het centrum van 's-Hertogenbosch.

Je dient ingeschreven te staan
bij ABS als je wilt reageren
Reageren

Sta je nog niet ingeschreven?

Klik hier om je in te schrijven