1. Werk van Jenetta de Konink is te zien op ons kantoor!
  Tijdens kantoortijden kun je gerust even langs komen!

 2. Uit:Brabants Dagblad, april 2017

   

 3. Bij noodgevallen (bijv. gesprongen waterleidingen, grote problemen met CV of ernstige daklekkages) en calamiteiten kan ook buiten kantooruren gebeld worden naar het calamiteitennummer: 0800- 6664837/optie 2 of  tel.nr. 040-2024226
  Je wordt dan direct doorverbonden met Omniveste die voor de ABS de piketdienst verzorgt.
  Zij kunnen direct en adequaat handelend optreden.

 4. De ABS heeft sinds vorige week een nieuwe loods in beheer gekregen. Het betreft de DMT loods 03 aan de Copernicuslaan 80b. Deze loods is een prachtige aanvulling op onze voorraad. Loods 03 is inmiddels geheel aan kunstenaars van de DMT verhuur als stalling.

 5. De eerste Denktank bijeenkomst zal eind van deze maand plaatsvinden. Deze bijeenkomst is bedoeld om de veranderende ruimtevraag onder kunstenaars te inventariseren. De ABS gaat hier vijf kunstenaars voor uitnodigen. Na de zomer zal Denktank II worden gepland.

 6. De ABS heeft sinds medio maart de Chopinstraat 10 in beheer gekregen van de afdeling maatschappelijk vastgoed van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Het voormalige schoolgebouw is opgebouwd in de vorm van een honingraat, vandaar de naam die de ABS hanteert. Het gebouw biedt ruimte aan acht kunstenaars die er inmiddels aan het inhuizen zijn. De ABS heeft dit gebouw tenminste voor een half jaar in beheer gekregen.

 7. Het in opdracht van de ABS door RESET Architecture uitgevoerde energie onderzoek bij Poeldonk E5 lijkt een concrete toepassing te krijgen. De offertes voor de aanpassingen aan het pand zijn binnen. De verwachting is dat door de aanpassingen aan te brengen het energieverbruik drastisch zal dalen.